PRILOŽNOST: CENA DIGITALNE KNJIGE JE ZNIŽANA ZA 70%! ZGRABITE SVOJO PRILOŽNOST IN SI ZAGOTOVITE SVOJO KOPIJO!

DIGITALNA KNJIGA OSNOVE MAGNETNEGA MARKETINGA

Opremite svoje znanje marketinga s prijemi, ki danes dobesedno podirajo rekorde prodaje
in na dolgi rok gradijo uspešna podjetja.

Kot podjetnik ali kot ustanovitelj podjetja ste že morda kdaj slišali ali celo
verjeli v to, da je samo dovolj odpreti ali postaviti podjetje

in bodo kupci prišli sami od sebe?

Ste imeli kdaj prepričanje, če ustvarite super produkte ali super storitve, da bodo ljudje kar potrkali na vaša vrata?

Ampak to je daleč od resnice. In zdaj tukaj so moja vprašanja…

  • Je to morda vaša zgodba, je to razlog zakaj se danes nahajate tukaj na tej strani?
  • Ustvarili ste nekaj super, nekaj čudovitega, nekaj za kar ste strastni, ampak še kar ne veste kako pridobiti željene kupce, da bi prišli k vam?
  • Ali pa ste kot nekdo, ki ima znanje ali orodje za katerega pa noben ne ve da obstajate…
  • Ste kot najbolje varovana skrivnost in nimate ljudi, ki bi dejansko govorili o uspešnosti vašega sistema?

Hej Matjaž Dover tukaj.

Sem avtor te nove digitalne knjige osnove magnetnega marketinga. In že zadnjih 10 let se strastno izobražujem okrog teh temeljev. Saj kot vsak posameznik na začetku podjetniške poti nisem znal na pravilen način pristopiti ali postaviti sistem, ki bi meni olajšalo pot pridobivanja novih strank.

In zdaj, ne glede kaj se zunaj nas dogaja krize, dvig trošarin, korona in tako naprej…

“Ali je pomembno, da se s svojim produktom ali storitvijo redno mesečno pojavljamo pred tisoči očmi potencialnih kupcev?”

Da ko kupec ima željo in potrebo okrog naših storitev in produktov, bo prvo pomislil na to kar mu je najbolj domače?

Zato, sem ustvaril to digitalno knjigo v kateri vam bom predal 7 ključnih temeljev osnov magnetnega marketinga in to ne glede kakšen produkt imate ali kakšno storitev opravljate, jih morate poznati.

Zakaj?

Ker, če v današnjem času resnično želite imeti uspešen posel za katerega ljudje povprašujejo, je to 7 ključnih osnov, katerih se moramo zavedati, da jih ne lovimo na silo vse okrog. Saj vsi imamo te izkušnje vsiljevanja “Kupi, kupi, kupi… Nekaj imam za tebe… Ti lahko nekaj predstavim”.

In takšni prodajalci puščajo ogromno denarja na mizi in dobesedno odbijajo ljudi stran od sebe. Nam,
pa delajo uslugo.

“Ker najboljši marketing se dogaja takrat, ko v to nisi prisiljen ali pa se ob tem ne počutiš, kot da si prodan na čem.”

In zato sem ustvaril to digitalno knjigo, ki je sestavljena iz sedmih videov in celotnega delavnika, katerega je potrebno izpolniti, da resnično izčrpate to znanje in ga uporabite zase in svoje podjetje.

Pa naj vam malo opišem kaj boste dobili znotraj…

book outline
  • Prvi temelj, bo govoril ravno o tem. O psihološkem preklopu, ki se je zgodil v zadnjem desetletju, kjer po zaslugi rasti in dostopnosti tehnologije, lahko ustvarimo to, še toliko lažje.
  • Drugi temelj, je narediti market raziskavo in poiskati natančno kje se vaši potencialni kupci nahajajo, da jih lahko najdete in pritegnete v nakup produkta ali v uporabo vaših storitev.
  • Pri tretjem temelju, je potrebno razumeti v kakšnem času se nahajamo, kako se je naša tehnologija spremenila v zadnjih 5-10 letih in kakšna priložnost se je zaradi tega pojavila za nas.
  • Četrti temelj, eden izmed najpomembnejših temeljev pri razumevanju kako  izgleda pot kupca na internetu ali izven.
  • Peti temelj, trikotnik katerega moramo poznati, da razumemo številko našega marketa na katerega sploh lahko ciljamo.
  • Šesti temelj, zgodba skozi katero boste natančno vedeli, kakšne vsebine je potrebno pripravljati, kje velika podjetja puščajo ogromno priložnost za majhna podjetja in kako je potrebno zavzeti vse nivoje kupca, da resnično optimizirate svoje poslovanje.
  • In še sedmi temelj, ali formula brez katere, ne moremo vedeti koliko denarja lahko porabimo za investicijo za oglaševanje naših produktov ali storitev.

“Ker je resnično pomembno, da vemo kaj so temelji magnetnega marketinga, kako zapakirati naše zgodbe in katere stvari je potrebno izvajati, da lahko vaše produkte ali storitve spravimo na naslednji nivo.”

Zato resnično upam, da ste pripravljeni na transformacijo svojega posla, sebe v znanju in pristopa v pridobivanju
vaši novih kupcev.

Cena digitalne knjige je znižana za 70% iz 29.99€ na 9.99€. Zgrabite priložnost in si zagotovite svojo kopijo.

Enkratno plačilo, brez nobenih upsajlov in vseh ostalih klasičnih oblik prodaje. Edina stvar, ki bo še dodatno ponujena znotraj te digitalne knjige je možnost do rezervacije 30 minutnega strateškega klica, v primeru, če bo kdo izmed vas imel željo, da mu tasistem postavimo za njega.

Znanja, ki jih boste pridobili znotraj lahko takoj uporabite, so raziskava več letnega zanimanja in ustvarjanja v smeri marketinga. Da sem jaz ta znanja pridobil, iz seminarjev, knjig, privatnih izobraževanj in to pretvoril v izkušnje, sem porabil ogromno denarja in časa.

Zato posrkajte to znanje, obljubim, izplačalo se vam bo.

Vse kar morate sedaj narediti da jo dobite je, stisniti na spodnji gumb, vnesti svoje podatke in boste v roku 1-3 minut na svoj mail dobili dostop do digitalne knjige.

In že komaj čakam na vašo povratno informacijo, kako se vam je zdela.

Lep pozdrav,

Matjaž Dover 

 

2022 Inštitut Pospeševalnik Prodaje – Vse pravice pridržane