fbpx

PRILOŽNOST: ZA VSE, KI SI ŽELIJO DVIGNITI MARKETING IN PRODAJO NA NASLEDNJI NIVO!

KAKO POSPEŠIMO VAŠO PRODAJO S POSTAVITVIJO MAGNETNEGA MARKETINGA ZA VAS…

Magnetni marketing kot sredstvo za pospešitev prodaje je najhitrejši način, kako lahko povečate svoje poslovanje,
ne da bi ob tem spreminjali svoj produkt ali storitev in zapravljali dragocen čas.

Unikaten pristop…

… ki vam bo pomagal pospešiti rast vašega podjetja v digitalni dobi!

Čas je, da vse ideje in znanje implementiramo, da resnično pomagamo ali dodamo
vrednost našim kupcem. 

Ta učinkovit sistem prodajo in marketing poenostavi, saj se lahko vaši potencialni kupci odločijo za nakup vašega produkta in dosežejo želene rezultate,
ne da jih pri tem silite v nakup.

Hej Matjaž Dover tukaj.

Zadnjih 10 let se strastno izobražujem okrog osnov magnetnega marketinga. 

Zakaj? 

Saj nikoli nisem znal na pravilen način pristopiti ali postaviti sistem, ki bi meni olajšal pot pridobivanja novih strank.

“Ker največji problem katerega sem kot mladi podjetnik neprestano imel je, da sem imel znanje in orodja, za katere pa nisem imel dokazov, da delujejo. Splošno povedano nisem imel rezultatov, ki bi dejansko govorili o uspešnosti tega sistema.”

Tako smo uspešno postavili ta sistem za našo prvo stranko Okrepčevalnico Mint iz Slovenske Bistrice. Z uporabo pravih orodji smo jo razbremenili od 100 do 150 dnevnih klicev z naročili strank in z uporabo celotnega sistema, še samo dodatno poskrbeli za prepoznavnost njene okrepčevalnice.

Si zamislite, da ob tem ko ste samozaposleni v gostinstvu, kjer morate na dan v 4 urah postreči med 100 in 250 malic, še ob tem skrbeti za telefonske klice? Ne znate si predstavljati. In tako, smo uspešno pridobili našo prvo stranko.

Vuuh in tu, smo začeli pridobivati na zagonu.

Naslednji primer. Frizerstvo Tamara v Mariboru. Za njo smo postavili ves sistem in naredili Facebook / Instagram kompanijo, kjer je stranka za samo nekaj vložka uspela pridobiti iz totalno brez odzivne strani ali vzpostavljene skupnosti, takšne rezultate kot jih vidite tukaj na sliki.

In zdaj, ne glede kaj se zunaj nas dogaja krize, dvig trošarin, korona in tako naprej….

“Ali je pomembno da se s svojim produktom ali storitvijo redno mesečno pojavljate pred tisoči očmi potencialnih kupcev?”

Da ko kupec ima željo in potrebo okrog vaše storitve in produkta, bo prvo pomislil na to kar mu je najbolj domače?

Ampak jaz takšen kot sem analitik, še kar nisem imel dovolj samozavesti, da bi zagotovo vedel da deluje. Zato sem si rekel, dajmo to probat na storitvi kjer štartamo iz popolnoma nule. In tako smo v letošnjem letu 2022 za štartali novo storitev Airsoft Maribor.

Kjer smo popolnoma iz nule na novo, postavili ves magneten marketinški sistem in uspeli z nič investicije v marketing postaviti Facebook skupino z več kot 170 ljudi v njej, ter uspešno ustvarili 200-800 evrov mesečnega novega prihodka. Celo stvar tako pije vodo, da trenutno redno izvajamo privat termine, najemajo nas podjetja za izvedbo team buildingov in rojstnih dnevov. 

Celo za posameznike, ki nimajo ekipe se prirejajo na vsake 14 dni dogodki, pri katerih se lahko priključijo v igro tudi oni.

Ampak jaz še kar nekako, nisem čutil samozavesti, da to deluje za vse oblike storitev in produktov.

In zato smo postavili ta sistem tudi za apartmajske hiše na Ribnici na Pohorju. V zadnjem letu imajo tako veliko povpraševanje, da morajo pipice povpraševanj izključevati, saj imajo neprestano zasedenost. Seveda, za to vrsto oblike je pomembna tudi sama lokacija in samo doživetje. Ampak vseeno, naš sistem je spet deloval.

Ker dajte mi nekaj povedat…

Koliko vas trenutno stane časa in denarja, da vaš marketing deluje? Če deluje?

“Imate že postavljen marketing, ki deluje kot magnet, ki pritegne vaše kupce k vam?”

Ker pomembno je, da smo v koraku s časom in da imamo srečne stranke, ki nas priporočajo naprej, postavljene spletne strani, družabne kanale, ki gradijo avtoriteto našega produkta ali storitve na ali izven interneta.

Imate  ljudi, ki za vas vse to urejajo? 

Imate ekipo, ki vam pomaga, vas razbremeni in prevzame lepo količino dela, ki je potrebnega za uspešen marketing? 

 • Video produkcija
 • Ustvarjanje vsebin video/pisnih
 • Facebook oglaševanje 
 • Instagram oglaševanje
 • Google oglaševanje
 • Youtube oglaševanje
 • Tik Tok oglaševanje
 • Oblikovanje in priprava besedil
 • Marketinški poslovni plan
 • Priprava poročil
 • Grafično oblikovanje
 • Design
 • Fotografija
 • Email marketing
 • Izgradnja ali prenova spletnih strani
 • Moderiranje družabnih omrežji

Ali pa se morda srečujete z občutki v poslu, kot da bi bili za vse sami in porabljate ogromno časa za stvari, ki niso vaš segment?

Skozi vse to sem šel sam in zato sem postavil celotno ekipo in sistem, ki razbremeni posameznika, vsega tega dela.

In zato, da danes nekje začnemo naš odnos in upam, da me ne vidite prvič, pa tudi če me, nič zato, sem za vas pripravil eno darilo, da lahko poglobiva ta najin odnos, pa ne glih na štiri oči pa vseeno, darilo skozi katerega boste lahko zgradili dovolj zaupanja v mene in mojo celotno ekipo. Pripravil sem tri osnovna znanja, psihološke pristope, ki vam jih bom predal skozi zgodbe, ki so temeljno znanje osnov magnetnega marketinga. 

ZGODBA 1#: RIBOLOV

Skrivnost je preklop psihološkega pristopa pri iskanju novih strank ali kupcev, ki se je zgodil vidno v zadnjih 10-15 letih in pri kateri, če ne bomo začeli uporabljati orodji, ki so nam na voljo v tem trenutku, še bomo naprej zaostajali in puščali konkurenci prednost ali pa svoje storitve ne bomo nikoli dvignili na takšen nivo, katerega smo si želeli.

ZGODBA 2#: KIROPRAKTIKA

Skrivnost dva je poznavanje in razumevanje kupcev, da se zavedamo, da se naši kupci nahajajo na različnih nivojih nuje reševanja problemov ali želje po dodatni dobrini. To, je najpomembnejši korak pri prodaji in pristopu k kupcem, in je ena izmed ključnih zgodb v katerih imamo prednost pred milijonskimi ali že utečenimi podjetji, ker velika podjetja začnejo rade v vsem tem lagodju ali ne nuje pozabljati na velike procente mase ljudi, katerih spuščajo nazaj v trg. In predvsem ta zgodba vam bo poglobila razumevanje pri ustvarjanju marketinške vsebine ali nasploh vsebine okrog našega produkta ali storitve.

ZGODBA 3#: ENAČBA MARKETINGA

Skrivnost tri ali bolj enačba, da natančno vemo zakaj naš marketing ne deluje.

In zdaj mi kot podjetniki si moramo znati postaviti magnetni marketinški plan, za vse tiste velike podjetnike, vam pa bom pokazal kje spuščate ogromne količine denarja na mizi samo zato ker ste veliki.

Ker je resnično pomembno, da vemo kdo je naša tarča, kako zapakirati naše zgodbe in katere stvari je fajn imeti pripravljene, da lahko vaše produkte ali storitve spravimo online ali offline oblike.

Zato resnično upam, da ste pripravljeni na transformacijo svojega posla, sebe v znanju in pristopa v pridobivanju vaši novih kupcev.

Obvestilo!

In resnično resno mislim, če nista resna oseba, ki si je pripravljena to narediti, pripravljena da dobesedno eksplodira svoj posel ali pa preprosto spravi svoj posel na višji nivo, vas prosim, ne predajat svojih podatkov na tej strani.

Nasvet zapustite to stran in me prosim blokirajte ali unfollovajte na mojih družabnih omrežjih. Resno mislim. 

Zakaj? 

Ker oseba, ki bo predala svoje podatke bo nam jasno sporočila, Matjaž jaz še tega sistema nimam, potrebujem ga in nisem kot nekdo drug, ki samo vohlja za naslednjo skrito formulo, ki bo dvignila prodajo in delovala 2 meseca, in pol nazaj v market ponovno v lov za novo skrivnostjo. To je znanje za katerega vemo že par desetletji in deluje neprestano na vseh produktih in storitvah, zato nebom dovolil nobene ne resnosti in zavlačevanja. Vsi, ki bodo predali ne pravilne podatke ali pa predali podatke in se na to ne odzivali na telefon, bomo sproti brisali, blokirali in onemogočili dostop do teh znanj.

Še enkrat, če ne potrebujete tega sistema je boljše da greste vohljat kam drugam, če niste resni vam obljubim, da boste izgubili nekaj svojega časa, ker si boste mislili hmm uspel sem dobiti nekaj novega. 

Rek dobro pravi…

“Tisti, ki ne zna cenit vidnega – nevidnega nikoli razumel nebo.”

Zato, če ste vi ta prava oseba, ki boste predali prave podatke in pokazali humany odnos in resnično čutite, da je to naslednji korak, ki ga potrebujete… lahko še samo rečem, kaj še čakate dobrodošli… se vidimo slišimo, kmalu!

Lep pozdrav,

Matjaž Dover 

 

2022 Inštitut Pospeševalnik Prodaje – Vse pravice pridržane