fbpx
1
Digitalna Knjiga Osnove Magnetnega Marketinga
Digitalna Knjiga Osnove Magnetnega Marketinga × 1
9,99
Delni znesek 9,99
Znesek 9,99

Podatki plačnika

Način plačila

Vsa nakazila so zavarovana in šifrirana. Podatki kreditne kartice, se nikoli ne shranjujejo na naših strežnikih.

  • Izvedite plačilo neposredno na naš bančni račun. Prosimo, uporabite vašo številko naročila kot referenco plačila. Vaše naročilo ne bo odpremljeno, dokler sredstva ne bodo odobrena na našem računu.

      Z vnosom svojih osebnih podatkov (ime-priimek, telefonske številke, E-mail naslova) se strinjate z obdelavo podatkov za namen pošiljanja podobne vsebine. Jaz pa vam obljubim, da jih bom obdeloval skladno z veljavno zakonodajo in mojimi splošnimi pogoji.
 *

Nakupujte z zaupanjem,

ker vaša naročila so pri nas varna!

Ampak, ne verjeti samo meni!

5/5

V kolikor potrebujete marketinško agencijo, ki zmore vse, ne iščite več. Bolj ko bodo ljudje videli vaš izdelek ali storitev, bolj jo bodo želeli kupiti. AOS pa bo poskrbel za to!

Tamara Kaučič, Lastnica Frizerstvo-tamara.si

5/5

AOS dosledno postavlja realne cilje in uresničuje svoje obljube. Sodelovanje z AOS toplo proporočam vsem, ki želijo povečati svojo spletno prisotnost.

Mark Marki, Predsednik Airsoftmaribor.si

5/5

Matjaž in njegova ekipa z uporabo tržnih raziskav in internih strateških srečanj, segmentacije in ciljanja zagotavlja tržno usmerjen pristop k razvoju strategije in načrta. K poslovnemu sodelovanju dodajo osebno noto, ki pomaga narediti vaše podjetje edinstveno. So odzivni, pozorni, ustvarjalni, delavni in še marsikaj.

Optimod.si