Skip to content

KDO JE MATJAŽ DOVER?

Dragi podjetnik in podjetnica,

predstavljajte si, če bi lahko v naslednjih nekaj mesecih, med tem ko bi potrošili enako ali celo manj denarja na vašem marketingu, podvojili svojo prodajo. Večina agencij se loteva stvari na napačen način. Pozornost usmerjajo le na klike in promet ljudi, ki jih privabijo na vaše spletne strani. Tega pa ne morete nesti na banko ter ga položiti na svoj račun.

Z uporabo naše dokazane delujoče strategije in taktike v delovanju se boste izognili stresu in kakršnim kolim frustracijam glede ugibanja pri povečanju rasti podjetja. V to, da vam lahko pomagamo in zagotovimo rezultate smo tako prepričani, da vam bomo povrnili ves vložen denar, če stvar ne bo pila vode.

1: PROMET IN PRETVORBA

Mi poiščemo in pošljemo ali povečamo reden
dotok visoko kvalificiranih kupcev,
ki so pripravljeni za nakup ali pa bodo zagrizli v vašo vabo,
na vaše strani skozi plačljive in organske vire.

2: RETARGETING​

Za vse obiskovalce, ki niso naredili pretvorbe ali kupili storitve ali
izdelka, ustvarimo pot ali tako imenovani retargeting z vsebinami,
ki jim bodo sledile vse okrog po internetu. Tako poskrbimo še za
dodatnih 5-15%odločitev za nakup, saj je z nekaterimi kupci
potrebno zgraditi globlji odnos in zaupanje.

3: NEGOVANJE​

Pomagamo vam postaviti avtomatski sistem,
ki bo neprestano negoval vaše potencialne
stranke in z njimi gradil zaupanja vreden odnos,
kar bo posledično vplivalo na rast in renome vaše osebne
ali blagove znamke.

Torej, kdo je Matjaž Dover in zakaj to počnem?

Sem najprej človek in takoj za tem podjetnik. Želim pomagati podjetnikom in podjetnicam, s tem, da postavim njihovo zgodbo branda pred oči željenega kupca. Tako vam bom pomagal pospešiti vašo prodajo in rast podjetja, ne glede na to, na kateri točki se nahajate. Ker vidim veliko podjetnikov in posameznikov, ki imajo dober produkt ali storitev v katero vlagajo svoje celotno srce in čas ob družini, bolezni (in na primer trenutno stanje: COVID19).

Dovolite mi, da vam prikažem kako lahko to deluje za vas. Najprej moramo analizirati vaše trenutno stanje podjetja ter preučiti kdo je vaša konkurenca, kaj ta trenutno uporablja in kaj izvaja. Analizirali bomo vašo ciljno skupino, prodajni sistem, vaše želje in cilje. Na podlagi tega bomo za vas izdelali prilagojen digitalni marketinški poslovni plan, ki bo za vas popolnoma brezplačen. In da, prav ste prebrali, v ozadju se ne skriva nikakršna zanka. Ta postopek ustvarimo brezplačno zaradi tega, ker so ljudje navdušeni ob poteku postopka in posledično si želijo sodelovanja z mano in mojo ekipo.

Izbiro prepuščam vam.

Veselim se sodelovanja!

Matjaž Dover

Ste pripravljeni?

Čas je za izgradnjo povpraševanja za vaš produkt in storitev.