fbpx Skip to content

O MENI

Dragi podjetnik in podjetnica,

sem Matjaž Dover, ustanovitelj Accelerator of Sales. Moja pot do uspešnega marketinga in prodajnih strategij se je začela z željo po preoblikovanju običajnega pristopa k digitalnemu marketingu. Skozi leta sem opazoval številna podjetja, ki so se trudila pritegniti promet na svoje spletne strani, vendar to ni prineslo oprijemljivih rezultatov. Videl sem podjetnike, ki so vlagali ogromno denarja in časa v svoje marketinške kampanje, a na koncu niso dosegli želenega uspeha.

Moja strast je bila vedno pomagati podjetjem rasti in doseči njihove cilje. Zato sem začel raziskovati in razvijati nove strategije, ki temeljijo na najboljših svetovnih praksah in tehnikah, ki omogočajo podjetjem ne le povečanje prometa, ampak tudi znatno povečanje prodaje. Ta pristop je osredotočen na privabljanje pravih strank, ki so resnično zainteresirane za vaše izdelke ali storitve, kar vodi do višje stopnje konverzije in večjega zadovoljstva strank.

1. MARKETING

1. MARKETING

Poiščemo in povečamo dotok visoko kvalificiranih kupcev, ki so že pripravljeni na nakup ali se bodo odzvali na vašo ponudbo. Usmerjamo se na plačljive in organske vire za maksimalno učinkovitost.

2. RETARGETING

2. RETARGETING

Za obiskovalce, ki sprva ne izvedejo nakupa, ustvarimo retargeting kampanje, ki jim sledijo po spletu. Tako zagotovimo dodatnih 5-15% nakupnih odločitev z gradnjo globljega odnosa in zaupanja.

3. NEGOVANJE

3. NEGOVANJE

Ustvarimo sistem, ki bo neprestano negoval vaše potencialne stranke in gradil zaupanja vreden odnos, kar bo pozitivno vplivalo na rast in ugled vaše blagovne znamke.

Ko sem ustanovil Accelerator of Sales, sem se odločil, da bom uporabil vse svoje znanje in izkušnje za pomoč podjetjem pri doseganju njihovih ciljev. Razvil sem dokazano strategijo, ki vključuje natančno ciljanje, privlačno vsebino in učinkovite taktike za optimizacijo spletne prisotnosti. Naša ekipa strokovnjakov se posveča vsakemu projektu z enako strastjo in zavzetostjo, kot bi bil naš lasten.

Naša filozofija je preprosta: če naši rezultati ne izpolnijo vaših pričakovanj, vam ponujamo vračilo vloženega denarja. Verjamemo v transparentnost in poštenost, kar je temelj našega poslovanja. Naš cilj ni le privabiti promet na vašo spletno stran, ampak ustvariti resnične, merljive rezultate, ki jih lahko občutite na svojem bančnem računu.

S sodelovanjem z nami se boste izognili stresu in frustracijam, ki spremljajo ugibanje, kako povečati rast vašega podjetja. Naše storitve vključujejo vse, od SEO optimizacije, izdelave spletnih strani in trgovin, do video produkcije in grafičnega oblikovanja. Vse to je del naše celovite strategije, ki je prilagojena vašim specifičnim potrebam.
Naše stranke so priča izjemnim rezultatom, ki jih dosegamo z našim pristopom. Podjetja, s katerimi sodelujemo, so povečala svojo prodajo, izboljšala prepoznavnost blagovne znamke in dosegla nove trge. Uspešne zgodbe naših strank so dokaz, da naša metoda deluje in da smo zavezani k doseganju najboljših rezultatov.

Če ste pripravljeni na naslednji korak in želite pospešiti rast vašega podjetja, vas vabim, da stopite v stik z nami. Skupaj bomo ustvarili strategijo, ki bo prilagojena vašim ciljem in vam pomagala doseči uspeh, ki si ga zaslužite. Ne zapravljajte več časa in denarja na neučinkovite marketinške kampanje.

PRIDRUŽITE SE NAM IN ODKRIJTE MOČ NAŠEGA PRISTOPA.

1. Strateški klic

1. Strateški klic

Skupaj se bomo odločili, kam je potrebno usmeriti pozornost za takojšnje rezultate brez dodatnega stresa. Poglobite se v to, kaj potrebujete za rast vašega podjetja v tem trenutku.

2. pridobite si pomoč

2. Pridobite si pomoč

Ni potrebno, da vse naredite sami. Obstajajo možnosti, da nadomestite vaš čas z raznimi vzgoni, sistemi in podporo. Vašemu podjetju bomo pripomogli k hitrejši rasti.​

3. Pospešite rast

3. Pospešite rast

Ponujen vam bo avtomatiziran in sistematično dovršen posel, ki vam bo vlival veliko samozavesti ter zmanjšal občutek dela, ki se le kopiči.

Torej, kdo je Matjaž Dover in zakaj to počnem?

Torej, kdo sem jaz, Matjaž Dover, in zakaj to počnem? Sem predvsem človek, nato podjetnik. Moje poslanstvo je pomagati podjetnikom in podjetnicam, tako da njihovo zgodbo postavim pred oči pravega kupca. Moj cilj je, da vam pomagam pospešiti prodajo in rast vašega podjetja, ne glede na to, kje se trenutno nahajate. Pogosto se srečujem s talentiranimi podjetniki, ki se borijo z osamljenostjo in frustracijo, ker njihovi odlični produkti in storitve niso dovolj prepoznani. Razumem, kako težko je graditi nekaj posebnega, ne da bi dosegli želeno število strank.

Skupaj bomo ustvarili marketinško strategijo, ki bo pritegnila pozornost in zgradila zaupanje vašega ciljnega občinstva. Začnemo z analizo trenutnega stanja vašega podjetja, konkurence, vaše ciljne skupine, prodajnega sistema, vaših želja in ciljev. Na podlagi teh informacij vam izdelamo prilagojen digitalni marketinški poslovni načrt – brezplačno. Da, brezplačno. Ni skritih stroškov. Ta postopek je brezplačen, ker ljudje ob njem spoznajo vrednost, ki jo prinaša, in se odločijo za sodelovanje z mano in mojo ekipo.

Odločitev je vaša.

Matjaž Dover