fbpx Skip to content

KDO JE MATJAŽ DOVER?

Dragi podjetnik in podjetnica,

predstavljajte si, če bi lahko v naslednjih nekaj mesecih, med tem ko bi potrošili enako ali celo manj denarja na vašem marketingu, podvojili svojo prodajo. Večina agencij se loteva stvari na napačen način. Pozornost usmerjajo le na klike in promet ljudi, ki jih privabijo na vaše spletne strani. Tega pa ne morete nesti na banko ter ga položiti na svoj račun.

Z uporabo naše dokazane delujoče strategije in taktike v delovanju se boste izognili stresu in kakršnim kolim frustracijam glede ugibanja pri povečanju rasti podjetja. V to, da vam lahko pomagamo in zagotovimo rezultate smo tako prepričani, da vam bomo povrnili ves vložen denar, če stvar ne bo pila vode.

1: PROMET IN PRETVORBA

Mi poiščemo in pošljemo ali povečamo reden
dotok visoko kvalificiranih kupcev,
ki so pripravljeni za nakup ali pa bodo zagrizli v vašo vabo,
na vaše strani skozi plačljive in organske vire.

2: RETARGETING​

Za vse obiskovalce, ki niso naredili pretvorbe ali kupili storitve ali
izdelka, ustvarimo pot ali tako imenovani retargeting z vsebinami,
ki jim bodo sledile vse okrog po internetu. Tako poskrbimo še za
dodatnih 5-15%odločitev za nakup, saj je z nekaterimi kupci
potrebno zgraditi globlji odnos in zaupanje.

3: NEGOVANJE​

Pomagamo vam postaviti avtomatski sistem,
ki bo neprestano negoval vaše potencialne
stranke in z njimi gradil zaupanja vreden odnos,
kar bo posledično vplivalo na rast in renome vaše osebne
ali blagove znamke.

Torej, kdo je Matjaž Dover in zakaj to počnem?

Sem najprej človek, takoj za tem pa podjetnik. Moje poslanstvo je pomagati podjetnikom in podjetnicam tako, da postavim njihovo zgodbo pred oči željenega kupca. Želim vam pomagati pri pospeševanju prodaje in rasti vašega podjetja, ne glede na to, na kateri točki se trenutno nahajate. Žal pa se pogosto srečujem z osamljenostjo in frustracijo talentiranih podjetnikov in posameznikov, ki imajo izjemne produkte ali storitve, a jih premalo ljudi pozna. Vem, kako težko je biti v takem položaju, ko se trudite graditi nekaj posebnega, vendar ne dosežete želenega števila strank.

Zato bomo skupaj ustvarili marketinško strategijo, ki bo pritegnila pozornost in zgradila zaupanje vašega ciljnega občinstva. Prvi korak je, da analiziramo trenutno stanje vašega podjetja. Skupaj bomo preučili vašo konkurenco, ugotovili, kaj trenutno uporabljajo in izvajajo. Poglobili se bomo v vašo ciljno skupino, preučili vaš prodajni sistem ter vaše želje in cilje. Na podlagi teh informacij vam bomo izdelali prilagojen digitalni marketinški poslovni načrt, in to brezplačno. In da, prav ste prebrali – ni nobenih skritih zank ali stroškov. Ta postopek je brezplačen, saj ljudje ob njem navdušeno spoznajo vrednost, ki jo prinaša, in si nato želijo sodelovati z mano in mojo ekipo.

Izbira je vaša.

Matjaž Dover

Ste pripravljeni?

Čas je za izgradnjo povpraševanja za vaš produkt in storitev.