fbpx Skip to content

KDO JE MATJAŽ DOVER?

Dragi podjetnik in podjetnica,

predstavljajte si, da v naslednjih nekaj mesecih, z enakim ali celo manjšim vložkom v marketing, podvojite svojo prodajo. Številne agencije se osredotočajo le na privabljanje prometa na vaše spletne strani, a promet sam po sebi ne prinaša rezultatov, ki jih lahko občutite na svojem bančnem računu.

Z našo dokazano strategijo in taktikami se boste izognili stresu in frustracijam povezanim z ugibanjem, kako rasti vašega podjetja. Smo tako prepričani v našo sposobnost pomoči in zagotavljanja rezultatov, da vam ponujamo vračilo vloženega denarja, če rezultati ne bodo izpolnili pričakovanj.

1: MARKETING

Poiščemo in povečamo dotok visoko kvalificiranih kupcev, ki so že pripravljeni na nakup ali se bodo odzvali na vašo ponudbo. Usmerjamo se na plačljive in organske vire za maksimalno učinkovitost.

2: RETARGETING​

Za obiskovalce, ki sprva ne izvedejo nakupa, ustvarimo retargeting kampanje, ki jim sledijo po spletu. Tako zagotovimo dodatnih 5-15% nakupnih odločitev z gradnjo globljega odnosa in zaupanja.

3: NEGOVANJE​

Ustvarimo sistem, ki bo neprestano negoval vaše potencialne stranke in gradil zaupanja vreden odnos, kar bo pozitivno vplivalo na rast in ugled vaše blagovne znamke.

Torej, kdo je Matjaž Dover in zakaj to počnem?

Torej, kdo sem jaz, Matjaž Dover, in zakaj to počnem? Sem predvsem človek, nato podjetnik. Moje poslanstvo je pomagati podjetnikom in podjetnicam, tako da njihovo zgodbo postavim pred oči pravega kupca. Moj cilj je, da vam pomagam pospešiti prodajo in rast vašega podjetja, ne glede na to, kje se trenutno nahajate. Pogosto se srečujem s talentiranimi podjetniki, ki se borijo z osamljenostjo in frustracijo, ker njihovi odlični produkti in storitve niso dovolj prepoznani. Razumem, kako težko je graditi nekaj posebnega, ne da bi dosegli želeno število strank.

Skupaj bomo ustvarili marketinško strategijo, ki bo pritegnila pozornost in zgradila zaupanje vašega ciljnega občinstva. Začnemo z analizo trenutnega stanja vašega podjetja, konkurence, vaše ciljne skupine, prodajnega sistema, vaših želja in ciljev. Na podlagi teh informacij vam izdelamo prilagojen digitalni marketinški poslovni načrt – brezplačno. Da, brezplačno. Ni skritih stroškov. Ta postopek je brezplačen, ker ljudje ob njem spoznajo vrednost, ki jo prinaša, in se odločijo za sodelovanje z mano in mojo ekipo.

Odločitev je vaša.

Matjaž Dover

Ste pripravljeni?

Čas je za izgradnjo povpraševanja za vaš produkt in storitev.